Tuinaanleg Tuinman Gent

Tuinaanleg Gent

Indien u beschikt over een tuinontwerp, wordt  een beplantings- en uitvoeringsplan opgesteld.

Als ervaren tuinierders werken we volgens de nieuwste methodes en beschikken we over alle nodige machines voor een vlekkeloze aanleg van uw tuin.

Wij hebben ervaring met de aanleg van:


  • Stadstuinen: dit zijn relatief kleine, groene oases van rust, vaak temidden van de drukte van de stad. We leggen de nadruk op de sfeer die we in de tuin willen creëren en een balans brengen tussen levend (de beplanting) en dood (de gevels) materiaal. We maken optimaal gebruik van de ruimte.
  • Villatuinen: hierbij staat de woning vaak in het centrum van de aandacht. De overgang tussen binnen en buiten is vaak belangrijk om in het achterhoofd te houden. 

  • Daktuinen en dakterrassen: het draagvermogen, de watervoorziening en de aanwezigheid van de wind moeten bij deze soort tuinen extra aandacht krijgen. Onze ruime ervaring met kennis van planten is hierbij een pluspunt. 

  • Bedrijfstuinen: uw bedrijfstuin is uw visitekaartje van uw bedrijf! U krijgt maar 1 keer de kans om een goede indruk te maken en daarom is een perfect aangelegde tuin van groot belang. Een goed verzorgde en onderhouden buitenruimte draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. 


Neem vandaag nog contact met ons op en samen realiseren we de tuin van uw dromen. 

GRATIS OFFERTE

 
 
Tuinonderhoud
Tuinaanleg
Grondwerken
Beregening
Oprit / terras
Andere